Buscar este blog

viernes, 24 de junio de 2011

La temporada d’estiu de Grandvalira s’inaugurarà demà de forma oficial amb l’obertura del kàrting Marc Gené.

The Soldeu-El Tarter sector of the Grandvalira...Image via Wikipedia
La resta d’activitats estiuenques que conformen l’oferta del domini no estaran en funcionament fins al 2 de juliol vinent, ja que el camp de golf ha retardat finalment l’inici de la campanya perquè la gespa dels diferents forats encara no està a l’altura adequada.
Enguany el kàrting, de nou amb la col·laboració dels germans Marc i Jordi Gené, estarà ubicat a l’aparcament del Tarter. Una de les principals novetats que presentarà la instal·lació per a la temporada és la disponibilitat de dos circuits, un de 500 metres de llargària per als adults i un de més curt, de només 150 metres, per als infants. S’han reforçat les mesures per garantir la màxima seguretat en la conducció. A més de poder córrer per lliure, s’oferiran cursos de conducció d’una hora de durada.
La resta d’activitats encara trigaran uns dies a posar-se en marxa. Les precipitacions de les dar­reres setmanes han afectat el creixement de la gespa del camp de golf i, finalment, s’obrirà el 2 de juliol. Des de Grandvalira s’oferirà un forfet de temporada a 150 euros. D’altra banda, el parc familiar i el parc de bicicletes de Soldeu també s’estan ultimant per poder estar en les millors condicions possibles el dia de l’obertura de les instal·lacions per a la temporada d’estiu.


HOTELEUREKA.COM | Avda. Carlemany,36 | AD700 Escaldes Engordany | T.+376.880.666 | hoteleureka@andorra.ad .   http://www.hoteleureka.com  |     El Hotel Eureka se encuentra en el centro de Escaldes Engordany la zona comercial por excelencia en Andorra , por tanto es un Hotel en Andorra en pleno centro comercial de Escaldes.  Situado entre impresionantes montañas, este hotel de ambiente familiar es el lugar ideal para disfrutar de unos días de relax y descubrir los paisajes del Principado de Andorra.  Los meses de verano, podrá practicar senderismo por las montañas, disfrutar del centro termolúdico Caldea, realizar excursiones, etc. A 25 minuto de la Vall de Sorteny y a 20 minutos de la Vall del Madriu. Estamos a 25 minutos del Parque Temático de los Pirineos (Naturlandia). En invierno, disfrute de las fantásticas estaciones de esquí de Grandvalira , Parador Canaro, Soldeu el Tarter que se encuentran en el Principado de Andorra. Al final del día, relájese en el hotel, que cuenta con un exquisito restaurante con una cocina sencilla y de calidad. 
Enhanced by Zemanta

No hay comentarios:

Publicar un comentario